#Atomicchat: Itilizatè-Jenere kontni

Depositphotos 7636349 s

Si ou swiv mwen sou Twitter, nou te gen yon sesyon chat kokenn ak jan yo nan Atomik Reach pale sou itilizatè Jenere avantou (UGC). Isit la yo se pwen enpòtan yo ak takeaways kle soti nan #AtomicChat Twitter chat, anime chak lendi swa nan 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Swiv @Atomic_Reach pou tout dènye kontni maketing ou!

Kout pou user-pwodwi kontni, UGC se tèm ki itilize pou dekri nenpòt fòm kontni tankou videyo, blog, pòs fòm diskisyon, imaj dijital, dosye odyo, ak lòt fòm medya ki te kreye pa konsomatè yo oswa itilizatè fen nan yon sistèm oswa sèvis sou entènèt e se piblikman disponib pou lòt moun konsomatè yo ak itilizatè final yo. Itilizatè-pwodwi kontni yo te rele tou konsomatè generatemedia (CGM). Webopedia

Gras a Atomik Reach pou yon lòt gwo opòtinite!

AtomicChat-Itilizatè-Jenere-Content

Ki sa ou panse?

Sit sa a sèvi ak Akismet diminye Spam. Aprann kijan kòmantè ou a trete.